Kære medlem af DACF!
Det er med stor glæde og stolthed, at vi inviterer dig til årets fest, når DACF fejrer sit 40 års jubilæum den sidste weekend i august 2026.
Vi byder på en uforglemmelig weekend fyldt med kulinariske oplevelser og fantastisk underholdning i Aars Messecenter.

Fredag aften: Vi starter festlighederne med et brag, når Tørfisk, Danmarks ældste boyband, tager scenen efter middagen. Med hits som “VLTJ”, “Når kutteren kom ind”, “Jeg Kan Ikke Få Armene Ned”, og “Lugter Lidt Af Fisk” er der lagt op til en uforglemmelig aften, hvor vi sammen med Tørfisk fejrer livet i Vestjylland og i DACF i særdeleshed og nyder den gode stemning.

Lørdag aften: Danmarks bedste danseband, Kandis, sørger for at vi får danset og festet til den helt store guldmedalje. Kandis har siden 1989 leveret utallige hits og er kendt for deres gennembrudssang “En lille ring af guld”, som lå på Dansktoppen i 33 uger. Med over 1,5 millioner solgte album og rekorden for flest guld- og platinplader i Danmark, kan vi garantere en aften fyldt med fest og farver.

Sæt allerede nu et stort X i kalenderen den 28.-30. august 2026, og vær med til at fejre DACF’s 40 års jubilæum. Vi glæder os til at se dig til en weekend, du sent vil glemme.

Med festlige hilsner,
DACF’s bestyrelse

Tidligere artikelFlest autocampere i Jylland – færrest i hovedstaden
Næste artikelTilmelding til julefrokost